Uçtan-Uca Anahtar Teslimi Çözüm Geliştirme (Tasarım, Geliştirme, Entegrasyon ve Test)

NishBS Profesyonel Servisler olarak Son teknolojileri takip eden, deneyimli ve uzman ekibimiz ile size Anahtar teslimi Özel Çözümler (Turnkey E2E Solution Delivery) geliştiriyoruz.

Müşterilerimizle sürekli iletişim halinde her aşamada geri bildirim alarak onların isteklerini ve beklentilerini anlıyoruz ve ihtiyaçlarına göre en uygun yazılım dili ve platformları kullanarak müşterilerimize benzersiz, kullanıcı dostu çözümleri sunuyoruz.

Sektöre özel olarak geliştirdiğimiz çözümlerle, işletmenizin verimliliğini arttırmayı ve maliyetlerinizi düşürmeyi amaçlıyoruz.

NishBS olarak  işletmenizin Dijital dönüşüm sürecinde uzman ekibimiz ile yanınızda olabiliriz. Bize ulaşın ve müşterileriniz için benzersiz bir yazılım çözümü oluşturalım.

Entegrasyon ve API Yönetimi

Çevik Entegrasyon ve API Yönetimi ile işinizi dijitalleştirin, Entegrasyon ve Operasyon Maliyetlerini Azaltın, Pazara Çıkış Süresini Azaltın ve İş Çevikliğini Artırın

NishBS  Entegrasyon ve API Yönetimi, Servis sağlayıcıların farklı veri türleri, arayüzler ve iş gereksinimlerinden oluşan mevcut ekosisteminin karmaşıklığını ortadan kaldırmaya yardımcı olur. Müşterilerinizin en geniş, en yenilikçi dijital yetenek ve deneyimlerden yararlanmasını sağlamak için, birden çok firmanın üçüncü taraf sistemlerini entegre etmenize yardımcı olur.

API Yönetimi, Ortam bileşenleri arasındaki standartlara dayalı bağlantılar aracılığıyla önceden tanımlanmış otomasyon araçlarını ve önceden yapılandırılmış bağdaştırıcıları kullanarak yönetim ve düzenlemeyi kolaylaştırır.

İhtiyacınızı Birlikte Geliştirelim

Bu ürünümüz hakkında daha fazla bilgi edinmek ve işletmeniz için özel bir fiyatlandırma / Destek  veya diğer konularda daha fazla bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz