Destek

NishBS’nin  Destek ve Yönetilen Servisler birimi, çözümlerin bakımını yapma ve çalıştırma riskini azaltmayı amaçlamaktadır. Aynı zamanda, DevOps otomasyon süreçleri ve çevik geliştirme yaklaşımları ile yeni işlevsellikleri, operasyonel geliştirmeleri ve çözüm güncellemelerini sunmak için hazırdır. Tüm bu süreçleri, hızlı teslimat politikamız doğrultusunda planlı ve öngörülebilir bir şekilde gerçekleştirmeyi garanti eder.

NishBS, Destek ve Yönetilen Servisler ile müşterilerin üst düzey hizmet istikrarını korurken, çalıştırma ve destekleme yükünü hafifletir ve iş performansını artırır.

Destek ve Yönetilen Servisler ekiplerimiz, uygulamaların en iyi şekilde çalışmasını sağlamak için çok düzeyli, 7/24 çözüm desteği sunar.

Yönetilen Hizmetler

Müşterilerin ihtiyaçlarına uygun, yapıcı çözümler sunmak, işletmelerin başarısı için şüphesiz en önemli faktörlerden biridir. Bu nedenle, NishBS olarak müşterilerimize özel Yönetilen Servisler (Manage Service)  ve Dış Kaynak (Outsource) çözümleri sunuyoruz.

Yönetilen Servisler ve Dış Kaynak hizmetlerimiz, işletmelerin ihtiyaçlarına en uygun kaynakların belirlenmesi ve müşterilerimize sunulmasını kapsamaktadır. Bu hizmetlerin, işletmenizin verimliliğini artırmak ve işlerinizi daha kolay hale getirmek için size ve ihtiyaçlarınıza özel olarak tasarlandığını hatırlatmak isteriz.

Bizimle iletişime geçerek, işletmenizin ihtiyaçlarına uygun Yönetilen Servisler ve Dış Kaynak çözümlerini hemen keşfedin. İşletmenizin performansını artırmak ve verimliliğini en üst düzeye çıkarmak için biz buradayız.

İhtiyacınızı Birlikte Geliştirelim

Bu ürünümüz hakkında daha fazla bilgi edinmek ve işletmeniz için özel bir fiyatlandırma / Destek  veya diğer konularda daha fazla bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz