Geliştirdiğimiz Gelir Yönetimi (Revenue Management) Yazılımı ile Telekomünikasyon, Enerji, e-Ticaret sektörü gibi farklı işletme alanlarına özelleştirilmiş Ücretlendirme ve Faturalandırma çözümleri sunuyoruz. Gelir Yönetimi ürünümüz, özellikle abonelik tabanlı işletmeler ve online işletmeler için uygundur. Esnek fiyatlandırma seçenekleri sayesinde, işletmenizin özelliklerine ve ihtiyaçlarına uygun bir Ücretlendirme planları oluşturabilirsiniz.

Entegrasyon ve API Yönetimi

API entegrasyonları sayesinde CRM, Sipariş Yönetimi, Tahsilat, Finans ve Kullanım bilgisi sağlayan Network sistemleri ile kolayca entegre edilebilen Ücretlendirme ve Faturalandırma ürünümüz, işletmenizin gelir yönetiminde en iyi seçim olacaktır. Telekom ve Enerji sektöründe altyapı (Network sistemleri, Enerji Sayaçları, IOT gibi) sistemleri ile kolay entegrasyon özelliği, Ücretlendirme ve Faturalandırma süreçlerinizin güçlü ve verimli bir şekilde yönetilmesine yardımcı olur. Ürünümüz, müşterilerimizin ihtiyaçlarına uygun olarak özelleştirilebilir olduğu için işletmenizin gelirlerinin etkin bir şekilde yönetilmesine yardımcı olacaktır.

Çevik Yazılım Geliştirme ve DevOps Metodolojisi

Çevik ve DevOps metodolojilerinden yararlanan çeşitli uygulama modelleri ile müşterilere mevcut ve uzun vadeli iş hedeflerinde yardımcı olurken, uçtan uca sistem entegrasyon yetenekleri, her türlü kapsam ve karmaşıklıkta program teslimini garanti eder.

Özelleştirilebilir Fiyat Katalog Yönetimi

Ücretlendirme ve Faturalandırma ürünümüzün ayrılmaz bir parçası olan Fiyat Katalog (Price Catalog) ürünümüz ile Tek Seferlik, Tekrarlayan ve Kullanım ( One time Tariff, Recurring Tariff, Usage Tariff) tarifelerini ve ücretlerini kolaylıkla yönetebilirsiniz.

İhtiyacınızı Birlikte Geliştirelim

Bu ürünümüz hakkında daha fazla bilgi edinmek ve işletmeniz için özel bir fiyatlandırma / Destek  veya diğer konularda daha fazla bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz